HAKKIMIZDA

Kurumsal Bilgilerimiz


1974’ten bugüne babadan oğula intikal ederek gelen sucuk üretimine 1999 yılı itibari ile Hacıoğlu Et ve Et Mamülleri San. Tic. Olarak Afyonkarahisar Bolvadin İlçesinde devam etmektedir.
 
Kalitemizin güvencesi ISO ve HACCP standartları hizmet verdiğimiz müşterilerimizin memnuniyeti esas alan kalite anlayışla onların istek ve ihtiyacını zamanında karşılamak yasal mevzuat şartlarına uygun üretim yaparak tüketici sağlıgını korumak sürekli iyileştirme ilkesi ile maksimum kalite yapmak temel ilkemizdir. Ürün yada üretim kalitesinden ödün vermeden hijyenik şartlarda en gelişmiş teknoloji ve kaynaklarını etkin kullanarak ürünlerin ve markasını Türkiye pazarında aranır konuma getirerek Hacıoğlu Et ve Et Mamülleri müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacıyla vizyonunu daima genç tutmaktır.
 
Misyonumuz ; İnsan sağlığına azami derecede önem veren damak tadından ve kalitesinden ödün vermeden şarküteri ürünleri üreten ve satan karlı ve rekabetçi sürekli kendini geliştiren bir firma olmaktır.
 
Hacıoğlu et ve et mamülleri üretiminde kullanılan malzemeler Türk gıda kodeksinin musade ettiği miktarda olup tüm ürünler Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’ndan üretim izni alınmıştır. Üretim her safhasında kendi bünyemizdeki veteriner hekim tarafından kontrol edilip ürün yelpazemizde sucuk, et ,biftek, kıyma , kuşbaşı ve tavuk ürün çeşitleri ile hizmet vermekteyiz.
 
Hacıoğlu Et ve Et Mamülleri olarak kalitemizi Türkiye yapmaktır.
 
HACIOĞLU ET GIDA TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT SAN TİC. LTD.ŞTİ.

Alışveriş sepetiniz boş!